Webdesign-ul cuprinde toate eforturile pe care le facem noi ca designeri și dezvoltatori web pentru ca website-ul tău să creeze o experiență unică și memorabilă vizitatorilor, aspect ce se transpune pentru organizația ta într-o rată sporită de conversie a vizitatorilor în clienți. Prin folosirea celor mai noi tehnologii și bune-practici în webdesign, coroborate cu profesionalismul, creativitatea și pasiunea echipei Idea Perpetua, organizația ta se poate diferenția de competiție într-o manieră pozitivă, contribuind la dezvoltarea notorietății de brand în mediul online și creșterea cotei de piață.

Astfel, indiferent dacă îți dorești un website de prezentare modern și eficient pentru promovarea serviciilor afacerii tale B2B, un website unic și creativ pentru organizația ta non-guvernamentală, un website dinamic și atrăgător pentru prezentarea portofoliului tău de freelancer, un website tip e-commerce (magazin online) stabil și optimizat pentru comercializarea produselor sau serviciilor tale B2C sau un design minimalist și responsive pentru aplicația ta web, echipa noastră furnizează soluții de webdesign și dezvoltare web la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

 

 

Website de prezentare start-up/organizație

Website de prezentare freelancer/portofoliu

Website e-commerce/magazin online

Design mock-up aplicație web/mobil

 

1 Etapa

Analiză preliminiară a viziunii, nevoilor și obiectivelor clientului

Etapa2

Propunere variante inițiale de design pentru website

Etapa3

Realizare variantă funcțională în formă draft/demo a website-ului

Etapa4

Testare riguroasă a website-ului și obținere feedback client

Etapa5

Implementare feedback și predare website în variantă finală

Etapa6

Asigurare mentenanță, securitate și actualizare website

Evident, sunt foarte multe alternative când vine vorba de selectarea unei agenții de webdesign, însă este foarte important să ai în vedere câteva criterii pentru a adopta o decizie optimă și a evita riscurile. Prezintă agenția în mod coerent serviciile și procesul de interacțiune cu clientul? Dispune agenția de un portofoliu de proiecte finalizate? Dispune agenția de resurse umane relevante realizării proiectului tău? Transmite agenția încredere și profesionalism? Dovedește agenția proptitudine în a personaliza serviciile în conformitate cu nevoile tale particulare?

Echipa Idea Perpetua utilizează doar tehnici ce conferă website-urilor stabilitate în orice browser de actualitate (Chrome, Mozilla, Edge, Safari etc), indiferent de echipamentul de pe care se vizualizează website-ul (computer, laptop, tableta, smartphone, etc) și indiferent de rezoluția ecranelor prin utilizarea principiilor fluid webdesign și responsive webdesign. Totodată, echipa noastră se asigură că website-ul întrunește cele mai bune practici recomandate de motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo etc.) pentru a fi identificat de potențiali clienți printre primele rezultate ale căutărilor.

 

 

 

 

 

De multe ori, deciziile ieftine ne costă scump, fiind adesea întâlnite situațiile în care clientul ajunge să ne contacteze după ce a apelat la servicii de webdesign tip low-cost cu rezultate îndoielnice. Cel mai important aspect în ceea ce privește costul unui website este reflectat de valoarea adăugată pe care o primește clientul. Este important pentru orice afacere să dispună de servicii la costuri reduse, însă un website este primul contact cu clientul, iar prima impresie contează. Astfel, un raport optim calitate-cost este de preferat atunci când te decizi să selectezi o agenție de webdesign.

În stabilirea onorariului, pornim de la nevoile tale și estimăm onorariul în funcție de costurile noastre pentru atingerea obiectivelor. Știm cât de important este pentru tine costul serviciilor de webdesign pentru a te decide, însă cum fiecare proiect este unic și personalizat pentru nevoile tale și costurile variază în funcție de complexitatea proiectului. Ce putem să-ți spunem, înainte să ne transmiți o solicitare de ofertă personalizată, este că onorariul pentru serviciile de webdesign este unul corect, cu un raport excelent calitate-preț, adaptat nevoilor și bugetului tău.

 

 

 

Consultanții Idea Perpetua sunt disponibili pentru o nouă provocare profesională în materie de webdesign. Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, ne poți contacta pe adresa contact@idea-perpetua.com, la numărul de telefon 0749 256 247 sau utilizând formularul de mai jos:

 
   
   
   
   
   
   

      

  România, București 040031, Sector 4, Piața Unirii, Splaiul Unirii, Nr. 6, Bl. B3A, Et. 4