Webdesign | Idea Perpetua

Webdesign

 

Doriti un website modern, profesional, atragator, usor de utilizat, care sa ofere unicitate si prezenta sustinuta in mediul online a organizatiei dvs? Cautati web-designeri si web-programatori care sa creeze un website ce va diferentiaza de competitie intr-o maniera pozitiva? Doriti ca website-ul dvs sa fie realizat folosind cele mai noi tehnici si instrumente?

Echipa Idea Perpetua este dedicata in totalitate realizarii unei experiente unice vizitatorilor website-ului dvs. Reusim intotdeauna acest lucru pentru ca webdesignul este ridicat la rang de arta in compania noastra. Reteta noastra contine dinamism, creativitate, profesionalism, empatie si multa pasiune si dedicare fiecarui proiect care devine o poveste de succes unica.

Astfel, daca doriti un website de prezentare unic, creativ si profesional pentru organizatia dvs, un website atragator, stabil si bine-optimizat pentru compania dvs e-commerce(magazin online), un webportal multifuctional, cuprinzator si usor de utilizat sau un blog personal modern, interactiv si diferit, echipa noastra se va asigura ca va furniza solutii de webdesign si programare la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

Echipa noastra utilizeaza doar tehnici ce confera websiteurilor stabilitate in orice browser bine-cunoscut(Chrome, Mozilla, Internet Explorer, Safari, Opera, etc), indiferent de echipamentul de pe care se vizualizeaza website-ul(computer, laptop, tableta, smartphone, etc), indiferent de rezolutia ecranelor, prin utilizarea principiilor „fluid webdesign” si „responsive webdesign” si a limbajelor html, css, js si php in programarea website-ului.

Echipa noastra se va asigura de faptul ca website-ul realizat pentru dvs intruneste cele mai bune practici recomandate de browsere si motoarele de cautare astfel incat acesta sa fie usor indexat si optimizat in motoare de cautare precum Google, Yahoo sau Bing.

Organizatia noastra va realiza website-ul dvs utilizand o platforma CMS(Content Management System – Sistem de Gestiune al Continutului) de tipul WordPress, Joomla, Drupal, etc care va va permite, in cazul in care acest lucru se doreste, ca actualizarea continutului sa se realizeze de catre dvs. Astfel, cu un minim de training, puteti adauga noi pagini, edita textul si imaginile, etc in mod independent. Desigur, pentru facilitarea procesului, echipa noastra va sta la dispozitie.

Echipa Idea Perpetua este flexibila nevoilor dvs, astfel website-ul nou realizat va putea fi gazduit fie de catre compania cu care colaborati in prezent, fie de catre partenerii nostri, in cazul in care nu dispuneti de o platforma care sa va gazduiasca websiteul. Totodata, in cazul in care nu aveti un domeniu existent, va stam la dispozitie pentru a va indruma spre achizitia unui domeniu potrivit sectorului dvs de activitate si publicului caruia va adresati.

Pe langa serviciile de webdesign, echipa Idea perpetua ofera, prin intermediul partenerilor nostri, servicii de gazduire website(web hosting), gazduire server email(email hosting), backup website, webmail, etc.

Cateva date statistice privind Webdesign-ul si Internetul:


4%

Utilizatori internet 2000

4% din populatia globului, adica 250 de milioane, utiliza internetul in anul 2000.
39%

Utilizatori internet 2013

39% din populatia globului, adica 2,7 miliarde, utilizeaza internetul in anul 2013.
50%

Internetul in Romania 2013

50% din populatia Romaniei, adica 10,9 milioane, utilizeaza internetul in 2013.75%Importanta Website-ului

75% dintre utilizatorii de internet admit faptul ca judeca credibilitatea unei companii in functie de calitatea website-ului acesteia.

85%Potentiali Clienti

85% dintre clientii Business to Business(B2B) fac cercetari asupra website-ului unei companii, inainte de a realiza o achizitie.

94%Prima impresie

94% din pozitivismul primei-impresii ale website-ului se datoreaza design-ului de calitate.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

95 %

95% dintre utilizatori considera ca experienta pozitiva a utilizatorului unui website este imperios necesara unei organizatii.


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la cele mai bune solutii de web design pentru profilul organizatiei dvs, gazduire website si server de email, backup, inregistrare domenii, si alte elemente necesare functionarii optime ale unui website.

Contact