Social Media Marketing | Idea Perpetua

Social Media Marketing

 

Doriti o prezenta optima pe retelele de socializare precum Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google + , etc? Doriti sa utilizati retelee de socializare pentru a va promova produsele sau serviciile? Doriti sa creati o legatura interactiva cu clientii dvs? Va intereseaza notorietatea brandului dvs si Managementul Reputatiei acestuia?

Echipa Idea Perpetua va pune la dispozitie cunostintele si experienta noastra pentru a asigura prezenta companiei dvs in cadrul retelelor de socializare potrivite domeniului dvs de activitate sau obiectivelor organizatiei

Facebook a depasit pragul de 1 miliard de utilizatori, la fiecare secunda, 2 utilizatori se inscriu pe LinkedIn, 40% din utilizatorii de internet socializeaza mai mult pe retelele de socializare decat in viata reala. Intr-o era a comunicarii si interactiunii online, mediul de afaceri trebuie sa se adapteze schimbarilor iar companiile care nu vor urma trendul natural, vor avea de pierdut potentiali clienti, cota de piata, notorietate si venituri.

Echipa noastra va pune la dispozitie posibilitatea de realizare a profilului organizatiei dvs pe cele mai importante retele de socializare utilizand instrumente si tehnici care va diferentia pozitiv organizatia dvs de restul competitorilor. De asemenea, puteti beneficia de recomandari referitoare la cresterea numarului abonatilor la pagina dvs pentru a acoperi un numar mai mare de potentiali clienti relevanti domeniului dvs de activitate.

In functie de specificul organizatiei dvs si de necesitatile dvs, echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie in realizarea profilului companiei dvs pe retele de socializare precum LinkedIn, Facebook, Twitter, Google + si multe altele. Totodata, echipa Idea Perpetua va pune la dispozitie expertiza si experienta echipei noastre pentru promovarea organizatiei dvs in social media prin LinkedIn Ads sau Facebook Ads. In acelasi timp va putem oferi consultanta in ceea ce priveste strategia de social media si campaniile de promovare.

In ceea ce priveste Marketingul pe retelele de socializare, echipa noastra este capabila in a organiza campanii de promovare pe majoritatea retelelor de socializare importante in vederea promovarii companiei dvs, cresterea notorietatii brandului si materializarea prezentei companiei dvs pe retelele de socializare intr-o sursa de venituri, pe langa importanta functie de interactiune si comunicare cu clientii si stakeholderii.

Campaniile pot fi optimizate in functie de criterii demografice si geografice, preferinte, etc utilizand costul per click sau per afisare.

Cateva date statistice privind Marketingul pe Retelele de Socializare si Internetul:


4%

Utilizatori internet 2000

4% din populatia globului, adica 250 de milioane, utiliza internetul in anul 2000.
39%

Utilizatori internet 2013

39% din populatia globului, adica 2,7 miliarde, utilizeaza internetul in anul 2013.
50%

Internetul in Romania 2013

50% din populatia Romaniei, adica 10,9 milioane, utilizeaza internetul in 2013.40%Socializarea Online

40% dintre utilizatorii de internet, socializeaza mai mult online decat fata in fata.

84%Social Media

84% dintre companiile prezente in mediul online folosesc intr-o forma sau alta social media.

70%Facebook

70% dintre utilizatorii care folosesc retele de socializare au cont de Facebook.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

90 %

90% dintre utilizatorii de internet acceseaza cu o frecventa zilnica cel putin o retea de socializare


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la retelele de sociale potrivita specificului organizatiei dvs, potentialul acestora si modalitatile in care putem atinge obiectivele dvs in ceea ce priveste notorietatea brandului sau cresterea vanzarilor utilizand retelele de socializare.

Contact