SEO | Search Engine Optimization | Idea Perpetua

SEO | Search Engine Optimization

 

Doriti ca websiteul dvs sa apara natural si organic in primele rezultate Google? La cautarea de cuvinte cheie din domeniul dvs de activitate, website-ul dvs nu apare niciunde, mai mult, apar in primele rezultate competitorii dvs? Doriti sa cresteti traficul de utilizatori pe website-ul dvs?

Echipa Idea Perpetua va pune la dispozitie know-how-ul nostru si experienta noastra pentru a ne asigura impreuna ca website-ul dvs apare in primele rezultate ale Google pentru cuvinte cheie reprezentative domeniului dvs de activitate iar un numar important dintre clientii dvs au ca sursa de provenienta motoarele de cautare.

Nu mai este demult un secret ca Google domina segmentul motoarelor de cautare, existand foarte putine regiuni, precum Japonia, China sau Rusia unde Google nu are o pozitie dominanta. In Romania, in anul 2013, cota de piata a Google este de 98% astfel daca website-ul dvs nu este optimizat pentru Google sau nu va promovati website-ul pe Google, pierdeti potentiali clienti aflati la un click distanta de dvs.

Algoritmul Google nu este in totalitate cunoscut, in mod continuu efectuandu-se modificari iar prioritizarea website-urilor in cautarea Google schimbandu-se de la o perioada la alta, in functie de ceea ce considera Google ca fiind relevant pentru un website de calitate.

Ceea ce Google doreste este sa ofere rezultante relevante pentru utilizatorii sai iar pentru a realiza acest lucru trebuie sa se adapteze in mod permanent diferitelor instrumente neoneste utilizate de spammeri sau de cei ce realizeaza „Black Hat SEO” – modalitati neoneste si neconforme cu cele mai bune practici in a obtine o pozitie favorabila pe Google.

Astfel daca in trecut prezenta link-urilor website-ului dvs pe alte website-uri era singura modalitate pe care Google o avea la dispozitie pentru a sorta website-urile relevante dintre cele nerelevante, Google s-a schimbat, progresul tehnologic oferindu-i posibilitatea unei sortari pe baza de algoritme semnatice. De asemenea retele sociale, website-urile cu autoritate in a face recomandari, capata tot mai multa importanta in a obtine o pozitie favorabila in rezultatele Google.

Echipa noastra este la curent cu actualizarile publice efectuate de Google iar exclusiv prin modalitati de „White Hat SEO” reusim pozitionarea website-urilor clientilor nostri in primele rezultate ale Google.

Optimizarea pe motoarele de cautare(SEO) este o operatiune cu rezultate durabile atat timp cat se desfasoara preferabil in mod continuu sau cel putin la intervale regulate. In caz contrar, rezultatele pozitive obtinute se pot pierde ca urmare a unei optimizari superioare din partea competitiei, din cauza noilor intrati pe piata sau a schimbarilor de algoritm ale Google.

Cateva date statistice privind Optimizarea pe Motoarele de Cautare(SEO) si Internetul:


4%

Utilizatori internet 2000

4% din populatia globului, adica 250 de milioane, utiliza internetul in anul 2000.
39%

Utilizatori internet 2013

39% din populatia globului, adica 2,7 miliarde, utilizeaza internetul in anul 2013.
50%

Internetul in Romania 2013

50% din populatia Romaniei, adica 10,9 milioane, utilizeaza internetul in 2013.93%Motoarele de Cautare

93% dintre experientele online incep cu un motor de cautare

71%Google Global

Cota de piata a Google in 2013 la nivel global este de 71%, fiind liderul motoarelor de cautare pe plan global, Rusia si China fiind singurele tari unde Google nu este lider pe piata.

98%Google Romania

In Romania, Google este lider incontestabil pe piata motoarelor de cautare, cu o cota e piata de 98%.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

75 %

75% dintre utilizatori iau in considerare doar prima pagina de rezultate a motoarelor de cautare


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la modul in care putem asigura rezultate in primele rezultate pentru anumite cuvinte cheie, detalii suplimentare despre modul in care functioneaza Google, cum se pozitioneaza competitia in raport cu dvs si ce putem schimba in a asigura un numar sporit de vizitatori pe website-ul dvs si o rata de conversie ridicata.

Contact