Traficul pe website-ul afacerii tale poate fi îmbunătățit considerabil prin practicarea optimizării pentru motoarele de căutare sau SEO-Search Engine Optimization. Acest proces are ca scop principal creșterea vizibilității website-ului prin îmbunătățirea poziției acestuia pe pagina de rezultate ale căutării în mod „natural” (organic) și fără reclame plătite. Pagina de rezultate la care ne referim este cea creată în urma căutării pe Google, care deține o poziție dominantă în segmentul motoarelor de căutare.

Statisticile arată că în 2020, Google deține o cotă de piață de aproximativ 87% la nivel global, fiind liderul motoarelor de căutare. Mai mult, cota de piață a acestuia în România este de 98%, putându-se afirma nevoia pentru optimizarea website-ului unei afaceri pe Google în vederea atragerii unui număr optim de clienți. Modul în care website-urile sunt afișate de Google pe pagina de rezultate a căutării depinde de un algoritm în continuă schimbare, drept urmare a eforturilor companiei pentru furnizarea informațiilor relevante pentru utilizatori.

 

 

Monitorizare și evaluare

Optimizarea paginilor pentru căutare

Construirea rețelei de referințe către website

Analizarea cuvintelor cheie

 

seo-identificarea-cuvintelor-cheie-idea-perpetua

Identificarea cuvintelor cheie pentru a determina căutările potențialilor clienți

seo-creare-continut-relevant-idea-perpetua

Crearea de conținut relevant pentru posibilele căutări ale clienților

seo-optimizarea-paginilor-pentru-afisare-idea-perpetua

Optimizarea paginilor website-ului pentru afișarea în pagina de rezultate Google

seo-accesibilitate-utilizatori-roboti-cautare-idea-perpetua

Creșterea accesibilității pentru utilizatori și pentru roboții Google

seo-crearea-retelei-de-referinte-externe-idea-perpetua

Crearea unei rețele de referințe externe ce trimit către website

seo-monitorizare-mentinerea-performantei-idea-perpetua

Monitorizarea constantă a traficului pe website și menținerea performanței

Dacă îți dorești să crești notorietatea afacerii tale în mediul online în mod organic prin optimizare și conținut relevant de calitate, atunci este timpul să consideri servicii specializate de SEO. Noi te vom ajuta cu dezvoltarea și implementarea unei strategii SEO ce îți va aduce website-ul afacerii pe prima pagină de rezultate ale căutării pe Google. Vei beneficia de un buget adaptat nevoilor companiei tale și o creștere semnificativă a conversiilor.

Eforturile în mediul online depuse până acum nu ți-au oferit rezultatele așteptate? Îți dorești să crești vizibilitatea website-ului pe motoarele de căutare? Îți dorești să afli mai multe despre interesele utilizatorilor ce intră în contact cu website-ul tău? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „Da”, atunci serviciile SEO oferite de Idea Perpetua sigur sunt pentru tine.

 

 

 

 

Scopul nostru este de a-ți oferi serviciile dorite de tine la un nivel de calitate superior pieței. Cea mai importantă contribuție a ta este de a ne transmite ceea ce îți dorești să îmbunătățești la afacerea ta, iar noi îți vom asigura un rezultat conform așteptărilor tale. Serviciile de SEO vor amprenta asupra afacerii tale o creștere semnificativă a notorietății de marcă și a conversiilor pentru website-ul tău.

 

Pentru servicii care să reflecte eficiența și profitabilitatea afacerii tale, apelează cu încredere la o echipă de profesioniști care vor acorda rigurozitatea necesară nevoilor tale și care aplică tenacitate și dedicare pentru rezolvarea acestora. Echipa noastră  de consultanți în Marketing Online este tot timpul pregătită să îți ofere servicii de înaltă calitate, iar onorariul pentru acestea este unul cât se poate de corect, cu un raport foarte bun calitate-preț.

 

 

 

Consultanții Idea Perpetua sunt disponibili pentru o nouă provocare profesională în materie de servicii SEO. Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, ne poți contacta pe adresa contact@idea-perpetua.com, la numărul de telefon 0749 256 247 sau utilizând formularul de mai jos:

 
   
   
   
   
   
   

      

  România, București 040031, Sector 4, Piața Unirii, Splaiul Unirii, Nr. 6, Bl. B3A, Et. 4