SEM | Search Engine Marketing | Idea Perpetua

SEM | Search Engine Marketing

 

Doriti ca website-ul dvs sa apara pe prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare intr-un timp extrem de scurt pentru anumite cuvinte cheie? Doriti sa deveniti competitiv pe un anumit segment de piata? Doriti sa masurati progresele resurselor financiare investite in Marketingul Online?

Echipa Idea Perpetua va pune la dispozitie posibilitatea de a va promova website-ul dvs pe motoarele de cautare Google si Youtube prin intermediul Google AdWords. Astfel in functie de bugetul dvs, putem optimiza impreuna campanii de promovare a afacerii dvs pe Google astfel incat un numar important de vizitatori interesati sa cumpere produse sau servicii din aria dvs de afaceri sa ajunga pe websiteul dvs.

Nu mai este demult un secret ca Google domina segmentul motoarelor de cautare, existand foarte putine regiuni, precum Japonia, China sau Rusia unde Google nu are o pozitie dominanta. In Romania, in anul 2013, cota de piata a Google este de 98% astfel daca website-ul dvs nu este optimizat pentru Google sau nu va promovati website-ul pe Google, pierdeti potentiali clienti aflati la un click distanta de dvs.

Totodata, Youtube a devenit al doilea cel mai utilizat motor de cautare dupa motorul de cautare Google, avand lunar aproximativ 1 miliard de vizitatori unici, insumand 3 miliarde de cautari lunar si 6 miliarde de ore de material video vizualizat lunar.

Google Adwords pune la dispozitia organizatiilor care isi doresc promovarea pe motorul de cautare Google o serie de instrumente prin care se poate optimiza campania dvs de promovare, astfel putem selecta impreuna criterii demografice si geografice, cuvinte cheie si expresii, pentru a ne asigura de succesul campaniei de promovare si de o rata de conversie cat mai ridicata.

Totodata, echipa noastra va pune la dispozitie instrumente de masura a succesului campaniei de promovare, precum rapoarte referitoare la rezultatele obtinute, data analitice privitoare campania, dar nu in ultimul rand succesul se va reflecta si intr-o crestere a vanzarilor produselor sau serviciilor dvs.

Cateva date statistice privind Marketingul pe Motoarele de Cautare(SEM) si Internetul:


4%

Utilizatori internet 2000

4% din populatia globului, adica 250 de milioane, utiliza internetul in anul 2000.
39%

Utilizatori internet 2013

39% din populatia globului, adica 2,7 miliarde, utilizeaza internetul in anul 2013.
50%

Internetul in Romania 2013

50% din populatia Romaniei, adica 10,9 milioane, utilizeaza internetul in 2013.93%Motoarele de Cautare

93% dintre experientele online incep cu un motor de cautare

71%Google Global

Cota de piata a Google in 2013 la nivel global este de 71%, fiind liderul motoarelor de cautare pe plan global, Rusia si China fiind singurele tari unde Google nu este lider pe piata.

98%Google Romania

In Romania, Google este lider incontestabil pe piata motoarelor de cautare, cu o cota e piata de 98%.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

72 %

72% dintre Marketeri Online planuiesc cresterea bugetelor pentru CPC(Cost per Click) in 2014.


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la modul de functionare al motoarelor de cautare, promovarea pe motorul de cautare Google, instrumente de facilitare si optimizare in marketingul pe motoarele de cautare relevante pentru domeniul dvs de activitate si specificul organizatiei dvs.

Contact