SEM desemnează activitățile de promovare plătită prin intermediul motoarelor de căutare. Marketingul cu ajutorul motoarelor de căutare este una dintre cele mai eficiente modalități de a-ți crește vizibilitatea pentru afacere în mediul online. Utilizarea serviciilor SEM oferite de specialiști reprezintă o măsură flexibilă de obținere a unor avantaje competitive în mediul aglomerat al afacerilor online.

Statisticile arată că în 2020, 2,05 miliarde de persoane cumpără produse și servicii în mediul online, iar peste un an, numărul cumpărătorilor online va crește la 2,14 miliarde. Astfel, utilizarea SEM se poate dovedi indispensabilă în contextul curent de utilizare a Internetului. În comparație cu alte tipuri de canale media, SEM necesită o investiție mult mai mică, iar traficul poate fi contorizat în detaliu cu ajutorul platformelor și aplicațiilor de specialitate. 

 

 

Monitorizare și evaluare

Campanii Google Ads

Campanii Bing

Analizarea cuvintelor cheie

 

sem-management-ppc

PPC Management

sem-competitive-research

Competitive research

sem-optimizare-conversii

Optimizare conversii

content-marketing-sem

Content Marketing

sem-social-advertising

Social Advertising

sem-email-marketing

E-mail Marketing

Dacă îți dorești să crești notorietatea afacerii tale în mediul online atunci este timpul să utilizezi marketingul pe motoarele de căutare. Noi te vom ajuta cu implementarea, dar și monitorizarea constantă a campaniilor de promovare de pe motoarele de căutare. Vei beneficia de un buget adaptat nevoilor companiei tale și o creștere semnificativă a conversiilor .

Eforturile în mediul online depuse până acum nu ți-au oferit rezultatele așteptate? Îți dorești să îți promovezi mult mai mult website-ul și să crești vizibilitatea acestuia în motoarele de căutare? Îți dorești să afli mai multe despre interesele utilizatorilor ce intră în contact cu website-ul tău? Dacă răspunsul la aceste întrebări este „Da”, atunci serviciile SEM oferite de Idea Perpetua sigur sunt pentru tine.

 

 

 

 

Scopul nostru este de a-ți oferi serviciile dorite de tine la un nivel de calitate superior pieței. Cea mai importantă contribuție a ta este de a ne transmite ceea ce îți dorești să îmbunătățești la afacerea ta, iar noi îți vom asigura un rezultat conform așteptărilor tale. Serviciile de SEM vor amprenta asupra afacerii tale o creștere semnificativă a notorietății de marcă și a conversiilor pentru website-ul tău.

 

Pentru servicii care să reflecte eficiența și profitabilitatea afacerii tale, apelează cu încredere la o echipă de profesioniști care vor acorda rigurozitatea necesară nevoilor tale și care aplică tenacitate și dedicare pentru rezolvarea acestora. Echipa noastră  de consultanți în Marketing Online este tot timpul pregătită să îți ofere servicii de înaltă calitate, iar onorariul pentru acestea este unul cât se poate de corect, cu un raport foarte bun calitate-preț.

 

 

 

Consultanții Idea Perpetua sunt disponibili pentru o nouă provocare profesională în materie de servicii SEM. Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, ne poți contacta pe adresa contact@idea-perpetua.com, la numărul de telefon 0749 256 247 sau utilizând formularul de mai jos:

 
   
   
   
   
   
   

      

  România, București 040031, Sector 4, Piața Unirii, Splaiul Unirii, Nr. 6, Bl. B3A, Et. 4