Curs de Personal Branding | Idea Perpetua

Curs de Personal Branding

 

Va aflati la inceput de cariera si doriti sa preluati controlul asupra Brandului Personal? Sunteti un profesionist excelent insa intampinati probleme in a face cunoscut acest lucru? Doriti sa atrageti clienti, sa inspirati oameni sau sa va remarcati in fata managerilor sau colegilor? Va doriti sa aveti succes, sa transmiteti incredere in competentele dvs profesionale si personale si sa fructificati oportunitati profesionale si de afaceri? Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa participati la cursul de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua.

Inregistrare Gratuita

CAND? Sambata, 25 Aprilie 2015, 10:00 – 16:00

UNDE? Bucuresti, Soseaua Panduri nr. 90 – 92, Facultatea de Administratie si Afaceri, Sala Panduri

CAT COSTA? Nimic. Idea Perpetua desfasoara o campanie prin care se doreste stimularea unor start-up-uri de succes in cariera profesionala a studentilor.

CUM? Cursul se va desfasura exclusiv pentru 15 persoane care vor fi riguros selectate de echipa noastra din numarul total de aplicatii.

Brandingul exista la toate nivelurile vietii personale si profesionale, indiferent ca incercam sa ne promovam intr-un anumit sector, incercam sa vindem un serviciu sau un produs, incercam sa obtinem un job, dorim sa ne convingem audienta sau ne dorim succesul in relatiile interpersonale. Brandingul Personal reprezinta un proces de dezvoltare al reputatiei personale, avand scopul de a obtine notorietate pentru o persoana, de a fi cunoscut pentru anumite competente, de a dispune de avantaje competitive, de a se delimita pozitiv de mediocitate si de a deveni memorabil pentru caracteristici specifice.

Fara sa ne dam seama, suntem Branduri. Nu este nevoie decat de o simpla interactiune cu o persoana, pentru ca aceasta sa fie etichetata. Mai mult, expunerea constanta la interactiuni cu respectiva persoana contribuie la confruntarea Imaginii de Brand cu Experienta de Brand, conducand la Notorietate de Brand atunci cand acestea sunt congruente sau la Inconsistenta de Brand atunci cand acestea nu coincid.

Care sunt beneficiile cursului de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua? Veti obtine prin intermediul unei metodologii teoretice validate, a unor exercitii practice si aplicatii personalizate si specifice Brandului dvs Personal, raspunsul la urmatoarele intrebari:

1. Ce sunt Brandul Personal si Brandingul Personal?

2. Cum imi evaluez Brandul Personal?

3. Cum imi dezvolt Notorietatea Brandului Personal?

4. Cum imi monitorizez si controlez Reputatia?

5. Cum trebuie realizat un Plan de Branding Personal?

6. Cum ma ajuta Brandingul Personal sa-mi dezvolt Cariera?

7. Cum trebuie realizat un Plan de Dezvoltare al Carierei?

Cursul de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua are o durata de 6h si acopera urmatoarea structura, la care se adauga cateva elemente unice ce vor fi dezvaluite doar in cadrul cursului pentru participanti.

1. Ecosistemul Brandului Personal

(Introducere, Valori, Personalitate, Expertiza-Competente, Identitate de Brand, Imagine de Brand, Experienta de Brand, Studiu de caz)

2. Evaluarea Brandului Personal

(Introspectie, Feedback 360, Aplicatie Practica)

3. Notorietatea Brandului Personal

(Analiza Brandului Online si Offline, Kit-ul Brandului personal, Curriculum Vitae, Social Media, Search Engines, Networking, Eticheta Business)

4. Managementul Reputatiei

(Instrumente si Tehnici de Monitorizare si Control)

5. Planul de Personal Branding

(Aplicatie, Obiective, Tactici, Actiuni, Termene Limita, Resurse Necesare)

6. Personal Branding pentru o Cariera de Succes

(Cum ma ajuta Brandingul Personal sa imi dezvolt cariera? Cum imi aleg cariera? Cum identific oportunitati pentru dezvoltarea carierei? Cum trebuie sa arate CV-ul meu ? Cum ma prezint la interviuri ? Cum ma integrez la noul job ? Do`s / Don`ts Aplicatie: Simulare interviu, Aplicatie: Analiza CV-urilor participanților)

7. Planul de Dezvoltare al Carierei

(Aplicatie, Obiective, Tactici, Actiuni, Termene Limita, Resurse Necesare)

8. Sesiune de Intrebari-Raspunsuri

Echipa Academiei Idea Perpetua a hotarat furnizarea Cursului de Personal Branding deoarece dorim sa ridicam standardele sistemului educational si industriei de training din Romania la cele mai inalte niveluri de calitate si performanta prin oferirea de valoare adaugata efectiva pentru beneficiari, realizarea unor schimbari masurabile si sustenabile precum si prin utilizarea unor tehnici si instrumente actualizate si eficiente.

De asemenea, ne dorim povesti de succes in Romania, profesionisti de anvergura, antreprenori adevarati si oameni dispusi sa se dezvolte continuu si sa ofere mai departe know-how-ul nostru.


De ce sa alegeti Idea Perpetua? Mai jos sunt cateva motive pentru care noi consideram ca suntem mai buni decat concurenta.

1. Experienta si Expertiza Trainerilor: Dispunem de traineri cu experienta optima si cunostinte intensive de Marketing, Business, Psihologie, Sociologie cu rezultate masurabile, concrete.

2. Parteneriat cu Universitatea din Bucuresti: Cursul se desfasoara in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, una dintre cele mai prestigioase Universitati din Romania, prin Facultatea de Administratie si Afaceri, Centrul de Strategii Organizationale si Leadership – CSOLUB.

3. Metodologia Academiei Idea Perpetua : Suntem siguri ca va displac acele asa-zise cursuri/training-uri in care vi se predau automat anumite notiuni generale fara a fi ajustate la situatia dvs specifica. Workshop-ul de Personal Branding este riguros dar dinamic, intensiv dar interactiv, cu impact dar relaxant. La acestea se adauga aplicabilitatea imediata, adaptarea continutului la specificul Brandului dvs Personal, precum si atmosfera propice invatarii.

4. Exclusivitatea Cursului: Deoarece avem standarde ridicate de calitate, ne asiguram ca selectam doar cursanti cu potential, extrem de motivati, ce vor fi capabili sa transpuna eficient in practica cunostintele dobandite. Astfel, veti avea sansa sa va numarati printre cei riguros selectati in a beneficia de cursul de Personal Branding al Idea Perpetua.

5. Networking: Aducem impreuna oameni de calitate, motivati cu un potential remarcabil care au nevoie de un cadru pentru a se remarca si a intra in controlul Brandului lor Personal. In aces sens, oferim posibilitatea unu Networking de calitate cu numerosi profesionisti din diverse arii profesionale, dispusi sa exploreze oportunitati profesionale si de afaceri.

Cursul de Personal al Academiei Idea Perpetua se desfasoara in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, CSOLUB- Centrul de Strategii Organizationale si Leadership.

Idea Perpetua
Universitatea din Bucuresti
Facultatea de Administratie si Afaceri
CSOLUB


Trainerii implicati in livrarea cursului de Personal Branding sunt profesionisti remarcabili, cu rezultate concrete, care impartasesc din cunostintele acumulate de-a lungul experientei si care au validat metodologia, procesele, tehnicile si instrumentele prezentate in cadrul cursului.


Sumar CV Trainer Principal

PhD(s) – Academia Romana, INCE, Rational si Irational in Comportamentul Economic

Master of Business Administration (MBA) – Universitatea din Bucuresti, FAA

Bachelor of Business Administration (BBA) – Universitatea din Bucuresti, FAA

2013-Prezent – CEO Idea Perpetua

2010-Prezent – Business Director Premier Global

5 ani experienta ca Antreprenor, Trainer, Consultant in Afaceri, Marketing si Branding


Cateva date statistice despre Cursul de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua:


100%

Feedback Pozitiv

100% din cursantii nostri se declara multumiti peste asteptari in urma cursului de Personal Branding.
80%

Capitalizarea cunostintelor

80% din cursantii nostri au reusit o crestere consistenta a veniturilor la 3 luni de la finalizarea Cursului de Personal Branding.
20%

Notorietate de Brand Personal

20% din cursantii Idea Perpetua isi dezvolta Branduri Personale lider in sectorul lor de activitate la 1 an de la absolvirea cursului de Personal Branding.90%Experienta Memorabila

90% din cursantii nostri declara cursul de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua ca fiind cel mai bun curs de dezvoltare profesionala si personala la care au participat.

60%Recomandari pozitive

60% din cursantii noi afla de cursul nostru din Recomandari pozitive.

30%Oportunitati de Afaceri

30% din cursanti afirma ca in urma cursului au concretizat impreuna cu alti participanti oportunitati profesionale sau de afaceri.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1

S-a intamplat odata ca unul dintre cursantii nostri sa planga de tristete deoarece cursul nostru a luat sfarsit. A fost consolat cu un card de participare nelimitat, oricand i se face dor de echipa noastra. : )


Daca v-am starnit curiozitatea si interesul pentru cursul de Personal Branding al Academiei Idea Perpetua, va invitam sa va inregistrati pentru cursul de Personal Branding de pe data de 25 Aprilie 2015. Locurile sunt limitate la 15 participanti selectati.

Inregistrare Gratuita