Consultanta in Fonduri Europene – Resurse Umane – POCU

 

Va doriti dezvoltarea unui proiect care implica resursele umane? Cautati o linie de finantare pentru un proiect care vizeaza calificarea personalului, integrarea pe piata fortei de munca a peroanelor vulnerabile, stimularea antreprenoriatului si a sectorului CDI (Cenrcetare-Dezvoltare-Inovare)? Nu dispuneti de suficiente fonduri pentru investitii? Doriti sa aflati totul despre ceea ce presupune un proiect bugetat din fonduri UE? Cautati o companie de Consultanta in Fonduri Europene cu experienta solida, dispunand de Consultanti competenti care sunt capabili sa inteleaga nevoile dvs si sa va confere solutii prompte, valide si conforme cu cerintele UE?


Divizia de Consultanti in fonduri europene a Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru a discuta fara niciun fel de costuri despre Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014 – 2020, masurile aferente, criterii de eligibilitate, sumele de finantare, precum si procesele si procedurile necesare in relatia cu institutiile din Romania si la nivelul Uniunii Europene.

Consultantii nostri au o experienta de mai mult de 5 ani in dezvoltarea, implementarea si managementul proiectelor europene de dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana din 1 Ianuarie 2007, colaborand cu organizatii importante, in diferite sectoare de activitate, cumuland peste 30 de proiecte dezvoltate si implementate care insumeza mai mult de 10 milioane de euro.

Punem la dispozitia clientilor nosti, urmatoarele servicii:


SCRIERE DE PROIECTE

Echipa Idea Perpetua ofera Consultanta in scriere de proiecte cu un grad ridicat de valoare adaugata pentru beneficiari si comunitate, in conformitate cu nevoile clientilor nostri si standardele Uniunii Europene.

MANAGEMENT DE PROIECT

Echipa noastra furnizeaza servicii de Management de Proiect prin asistarea beneficiarilor in gestionarea activitatilor, atragerea grupului tinta si indeplinirea indicatorilor de performanta precum si activitati de monitorizare si raportare catre institutiile competente.

CONSULTANTA IN AFACERI

Idea Perpetua ofera servicii de Consultanta in Afaceri, punand la dispozitia clientilor, solutii la problemele cu care acestia se intalnesc in mediul de afaceri, contribuind la succesul modelului de afaceri intr-o maniera eficienta si sustenabila.


Echipa noastra urmareste o relatie de parteneriat cu clientii nostri, considerand realizarea si mentinerea unei stranse legaturi cu beneficiarii proiectelor noastre un aspect prioritar. Totodata succesul nostru se datoreaza unei comunicari eficiente si promptitudinii cu care facem fata oricaror provocari profesionale. Mai jos sunt disponibile cateva informatii esentiale privind POCU 2014-2020:

Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 își propune următoarele:

1. Dezvoltarea unor scheme de formare profesionala personalizate, ca modalitate de atenuare a dezechilibrelor dintre cerere si oferta de munca, precum  si  evaluarea  si certificarea competentelor dobandite in sistem informal  si non‐formal ca modalitate de crestere a sanselor de ocupare.

2. Asigurarea unei integrari durabile a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

3. Incurajarea antreprenoriatului si a infiintarii de intreprinderi economice si sociale.

4. Efectuarea de investitii in domeniul educatiei, al formarii si al formarii profesionale in vederea dobandirii de competente si a invatarii pe tot parcursul vietii

5. Modernizarea Serviciului Public de Ocupare si cresterea capacitatii administrative a acestuia de a furniza servicii personalizate in vederea angajarii.


Mai jos puteti vizualiza Documentul Cadru de Implementare POCU 2014-2020 in forma sa oficiala. Pentru clarificari, va stam la dispozitie in sectiunea Asistenta.

Vizualizare

Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie privind detalii suplimentare, clarificari si orice alte informatii.

 

 

Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie privind detalii suplimentare, clarificari si orice alte informatii de care sunteti interesati. Asteptam intrebarile dvs.