Consultanta in Fonduri Europene – Competitivitate – POC

 

Va doriti dezvoltarea unui proiect care implica cresterea competitivitatii? Cautati o linie de finantare pentru un proiect care vizeaza dezvoltarea tehnologica si inovarea cu scopul de a stimula competitivitatea economica, antreprenoriatul si sectoarele CDI (Cercetare-Dezvoltare-Inovare) si TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor)? Nu dispuneti de suficiente fonduri pentru investitii? Doriti sa aflati totul despre ceea ce presupune un proiect bugetat din fonduri UE? Cautati o companie de Consultanta in Fonduri Europene cu experienta solida, dispunand de Consultanti competenti care sunt capabili sa inteleaga nevoile dvs si sa va confere solutii prompte, valide si conforme cu cerintele UE?


Divizia de Consultanti in fonduri europene a Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru a discuta fara niciun fel de costuri despre Programul Operational Competitivitate (POC) 2014 – 2020, masurile aferente, criterii de eligibilitate, sumele de finantare, precum si procesele si procedurile necesare in relatia cu institutiile din Romania si la nivelul Uniunii Europene.

Consultantii nostri au o experienta de mai mult de 5 ani in dezvoltarea, implementarea si managementul proiectelor europene de dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana din 1 Ianuarie 2007, colaborand cu organizatii importante, in diferite sectoare de activitate, cumuland peste 30 de proiecte dezvoltate si implementate care insumeza mai mult de 50 milioane de euro.

Punem la dispozitia clientilor nosti, urmatoarele servicii:


SCRIERE DE PROIECTE

Echipa Idea Perpetua ofera Consultanta in scriere de proiecte cu un grad ridicat de valoare adaugata pentru beneficiari si comunitate, in conformitate cu nevoile clientilor nostri si standardele Uniunii Europene.

MANAGEMENT DE PROIECT

Echipa noastra furnizeaza servicii de Management de Proiect prin asistarea beneficiarilor in gestionarea activitatilor, atragerea grupului tinta si indeplinirea indicatorilor de performanta precum si activitati de monitorizare si raportare catre institutiile competente.

CONSULTANTA IN AFACERI

Idea Perpetua ofera servicii de Consultanta in Afaceri, punand la dispozitia clientilor, solutii la problemele cu care acestia se intalnesc in mediul de afaceri, contribuind la succesul modelului de afaceri intr-o maniera eficienta si sustenabila.


Echipa noastra urmareste o relatie de parteneriat cu clientii nostri, considerand realizarea si mentinerea unei stranse legaturi cu beneficiarii proiectelor noastre un aspect prioritar. Totodata succesul nostru se datoreaza unei comunicari eficiente si promptitudinii cu care facem fata oricaror provocari profesionale. Mai jos sunt disponibile cateva informatii esentiale privind POC 2014-2020:

Programul Operational Competitivitate (POC) 2014-2020 cu o valare cumulata de 1.3 Miliarde Euro – finantat din FEDR isi propune dezvoltarea sustenabila, cresterea inteligenta si stimularea economiei bazate pe cunoastere si inovare, prin urmatoarele prioritati:

1. Consolidarea cercetarii, dezvoltarii tehnologice si inovarii.

2. Sporirea utilizării, calitatii si accesului la tehnologiile informatiei si comunicatiilor

3. Abordarea urmatoarelor arii de dezvoltare, stabilite prin Acordul de Parteneriat: Competitivitatea si Dezvoltarea locala, Oamenii si Societatea, Infrastructura, Administratia si Guvernarea.

4. Investitiile in CDI vor fi realizate numai in legătura  cu ariile identificate in strategia nationala  de CDI ca fiind de ”specializare inteligenta” (smart specialization).

5. Vor fi sprijinite parteneriatele intre intreprinderi  si institutii de cercetare in scopul cresterii transferului de know-how, tehnologie si personal cu competente CDI pentru dezvoltarea de produse si procese bazate pe CDI si pe cererea pietei prin intermediul programelor de spin-off, teaming etc.

6. Investitiile TIC vor fi orientate inclusiv catre imbunatatirea mediului digital de asigurare a serviciilor publice pentru cetateni si mediul de afaceri (evenimente de viata).

7. Printre ariile sustinute prin POC – Programul Operational Competitivitate se numara: Educatie, Incluziune, Sanatate, Cultura, E-Government, Interoperabilitate, Cloud-Computing, Social Media, Bioeconomie, TIC, Energie, Mediu, Clima, Eco-Nano-Tehnologii, E-Commerce, Clustere TIC, Infrastructura Banda Larga rapida si ultra-rapida etc.


Mai jos puteti vizualiza Documentul Cadru de Implementare POC 2014-2020 in forma sa oficiala. Pentru clarificari, va stam la dispozitie in sectiunea Asistenta.

Vizualizare

Mai jos puteti vizualiza o sinteza a Masurilor Programului Operational Competitivitate (POC) realizata de echipa Idea Perpetua.

Vizualizare

Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie privind detalii suplimentare, clarificari si orice alte informatii.

 

 

Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie privind detalii suplimentare, clarificari si orice alte informatii de care sunteti interesati. Asteptam intrebarile dvs.