Echipa Idea Perpetua este formată din consultanți profesioniști ce sunt aduși împreună de pasiunea pentru scalarea eficientă a start-up-urilor și inovarea mediului antreprenorial într-o manieră sustenabilă.

Vei întâlni oameni integri, prompți, pasionați, deosebit de atenți la detalii, pregătiți pentru orice provocare profesională și orientați spre soluționarea problemelor într-o manieră eficientă și creativă.

Daniel-Neagoe-Idea-Perpetua

Daniel Neagoe

CEO

Daniel este Doctor în Științe Economice (PhD) în cadrul Academiei Române, absolvent de MBA (Master of Business Administration) cu specializarea Consultanță în Afaceri și BBA (Bachelor of Business Administration) în cadrul Universității din București.  Daniel are o experiență de aproximativ 10 ani în Antreprenoriat, Consultanță în Antreprenoriat, Consultanță în Management, Consultanță în Marketing Online și Consultanță în Resurse Umane, susținând peste 200 de antreprenori in validarea, optimizarea și scalarea unui model de afaceri în cadrul unui start-up si susținând workshop-uri intensive in domeniul antreprenoriatului pentru aproximativ 1.500 de persoane. Totodata, Daniel a colaborat cu organizații importante precum IBM, Nestle, Atkins, AVL, SIG Combibloc, Brandpath, Chevron, Phillips,  Hyundai Engineering, Saudi Aramco, Gasco, Adgas, BP, Fundația Regală Margareta a României, Universitatea din București, Academia Română,  Asociația OvidiuRo, Romstal, Setrio Soft, Dona etc. gestionând proiecte de anvergură națională și internațională. Daniel a fondat Idea Perpetua in 2013, iar în prezent este CEO-ul organizației asigurând dezvoltarea strategică a organizației.

Nicoleta S

Nicoleta Silvestru

Senior Management Consultant

Nicoleta este absolventă de MBA (Master of Business Administration) cu specializarea Consultanță în Afaceri si BBA (Bachelor of Business Administration) în cadrul Universitații din București. Nicoleta are o experiență profesională de aproximativ 5 ani în coordonarea proiectelor de obținere finanțare nerabursabilă pentru startup-uri din diverse domenii de activitate, coordonarea proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile și susținerea de cursuri și workshop-uri de antreprenoriat. În cadrul Idea Perpetua, Nicoleta coordonează proiecte de Consultanță în Antreprenoriat, Consultanță în Management și Training, susținând dezvoltarea a peste 50 de start-up-uri din România din diverse sfere de activitate. Totodată, Nicoleta este orientată spre atingerea obiectivelor într-o manieră care asigură eficiența în atingerea rezultatelor, dar și motivarea oamenilor de a contribui la o schimbare pozitivă în societate, dezvoltând relații profesionale solide bazate pe respect, încredere și empatie.

Daniel Bilea

Daniel Bîlea

Junior Business Consultant

Daniel urmează un program de BBA (Bachelor of Business Administration) în cadrul Universității din București. În cadrul Idea Perpetua, Daniel implementează proiecte de Consultanță în Antreprenoriat, Consultanță în Inovare Digitală și Consultanță în Investiții. Totodată, Daniel  este orientat spre soluționarea problemelor antreprenorilor și start-up-urilor printr-o abordare creativă, inovativă și eficientă vizând optimizarea sistemelor, automatizarea proceselor, validarea și scalarea modelelor de afaceri.

Octavian C

Octavian Crivăț

Junior Marketing Consultant

Octavian urmează un program de MBA (Master of Business Administration) în cadrul Academiei de Studii Economice din București. În cadrul Idea Perpetua, Octavian implementează proiecte de Consultanță în Antreprenoriat, Consultanță în Marketing Online și Consultanță în Branding. Totodată, Octavian este orientat spre atingerea obiectivelor clienților legate de creșterea cifrei de afaceri, creșterea portofoliului de clienți, dezvoltarea relației cu stakeholderii și creșterea notorietății de brand în mediul online.

Dacă vrei să faci parte din echipa Idea Perpetua, poți urma procesul de aplicare din secțiunea Cariere.

Cariere