Despre noi | Idea Perpetua

Despre noi

 

 

Idea Perpetua este o echipa profesionista de consultanti care contribuie cu expertiza, proactivitate, creativitate, inovatie si experienta la conturarea profilului organizatiei noastre: o organizatie menita sa va sustina pe dvs, oameni de afaceri si profesionisti, in a inlatura barierele pe care organizatia dvs le intampina in drumul spre succes.

Misiunea Idea Perpetua

Misiunea Idea Perpetua este de a oferi organizatiilor un raspuns coeziv si concret provocarilor din mediul de afaceri, dezvoltand impreuna competitivitatea, profitabilitatea si sustenabilitatea.

Viziunea Idea Perpetua

Ne propunem sa devenim o organizatie de referinta internationala in asigurarea competitivitatii sustenabile a organizatiilor in mediului de afaceri si crearea de lideri pe piata.

Valorile Idea Perpetua

Idea Perpetua are un sistem de valori care consolideaza membrii organizatiei noastre intr-o echipa cu acelasi sistem de referinta.

Oamenii

Oamenii sunt centrul universului nostru, reprezentand cea mai valoroasa resursa a organizatiei. Ne place sa credem ca nu lucram cu companii ci cu oameni care reprezinta companii. Pentru noi, oamenii sunt cheia succesului oricarei organizatii.

Integritatea

Integritatea este componenta indisolubila a Idea Perpetua, respectand normele etice si codul bunelor practici in consultanta. Asiguram pe de-o parte transparenta deplina in relatia cu clientii si partenerii nostri dar si confidentialitatea si securitatea informatiilor in raport cu terte parti.

Flexibilitatea

Fiecare organizatie este unica iar fiecare proiect Idea Perpetua este irepetabil datorita adaptabilitatii noastre la specificul si necesitatile fiecare organizatii. Ramanem in totalitate flexibili nevoilor clientilor nostri, oferindu-le acestora solutii personalizate.

Inovatia

Provocarile noi sunt rezolvate cu solutii si idei noi. Oamenii nostri adapteaza ideile creative specificului organizatiei dvs realizand solutii inovative cu aplicabilitate deplina si rezultate masurabile. Creativitatea si inovatia sunt la loc de cinste in organizatia noastra, reprezentand sursa tuturor schimbarilor pozitive si a progresului.

Eficienta

Concepem exclusiv procese si servicii care ofera organizatiilor valoare adaugata, profitabilitate si rezultate masurabile. Solutiile noastre utilizeaza eficient resursele dvs pentru a obtine rezultate eficace. Obiectivul nostru este furnizarea de servicii deasupra asteptarilor dvs.

Relatia

Sfarsitul unui proiect reprezinta pentru noi continuarea unei relatii bazate pe incredere reciproca si noi modalitati eficiente si proactive de dezvoltare a organizatiei dvs. Ne dorim ca relatia consultant-client sa se transforme treptat intr-o relatie dintre doi parteneri de afaceri capabili sa creeze impreuna o sinergie pozitiva.

Comunitatea

Comunitatea in care ne desfasuram activitatea este deosebit de importanta pentru noi. Ne conformam normelor si principiilor etice ce guverneaza societatea si incercam sa oferim comunitatii sustinere prin prisma expertizei si resurselor noastre.

Cateva date statistice privind Echipa Idea Perpetua:


90%

Asteptari

90% dintre clientii nostri declara ca Idea Perpetua a furnizat servicii cu mult peste asteptari.
60%

Recomandari

60% dintre clientii noi ai Idea Perpetua provin din recomandari ale clientilor cu care organizatia noastra a colaborat
80%

Relatie

80% dintre clientii nostri considera Idea Perpetua un partener strategic cheie.100%Profesionalism

Toti clientii Idea Perpetua considera Consultantii nostri ca fiind adevarati profesionalisti.

100%Promptitudine

In totalitatea cazurilor, echipa Idea Perpetua furnizeaza serviciile agreate inainte de deadline-ul stabilit.

100%Eficienta

In totalitatea cazurilor, echipa Idea Perpetua ofera solutii inovative, unice, eficiente si masurabile.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

90 %

90% din clienti apeleaza la alte servicii complementare ale Idea Perpetua, in afara celor contractate deja.


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la modalitatile in care ne putem aduce contributia la succesul organizatiei dvs.

Contact