Consultanta in Fonduri Europene

 

Va doriti dezvoltarea afacerii dvs prin accesarea de fonduri europene? V-ati gandit la un proiect care sa creeze valoare adaugata pentru comunitate si pentru organizatia dvs insa nu dispuneti de suficiente fonduri pentru investitii? Doriti sa aflati totul despre ceea ce presupune un proiect bugetat din fonduri UE? Cautati o companie de Consultanta in Fonduri Europene cu experienta solida, dispunand de Consultanti competenti care sunt capabili sa inteleaga nevoile organizatiei dvs si sa va confere solutii prompte, valide si conforme cu cerintele UE?


Divizia de Consultanti in Fonduri Europene a Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru a discuta fara niciun fel de costuri despre proiectul dvs si despre cum putem colabora pentru dezvoltare, implementare si management de proiect intr-o maniera care sa aduca valoarea adaugata organizatiei dvs si impreuna sa putem realiza o sinergie pozitiva.

Consultantii nostri au o experienta de mai mult de 6 ani in dezvoltarea, implementarea si managementul proiectelor europene de dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana din 1 Ianuarie 2007, colaborand cu organizatii importante, de la Universitati, ONG-uri, Fundatii, IMM-uri pana la Societati Comerciale mari, Asociatii si Institutii de Stat. Echipa Idea Perpetua a dezvoltat si implementat cu succes peste 30 de proiecte, insumand o valoare totala de peste 50 milioane de euro. Ne-am cladit o reputatie pe piata prin faptul ca nu percepem onorariu in avans ci doar onorariu de succes, doar in cazul aprobarii proiectului dvs. deoarece ne dedicam in totalitate proiectelor pe care le dezvoltam si implementam iar calitatea si performanta sunt la cele mai inalte standarde in organizatia noastra.

Echipa Idea Perpetua este la curent cu programele active ale Uniunii Europene, Consultantii nostri actualizandu-si constant informatiile cu privire la cerintele organismelor locale si europene, fiind pregatiti sa faca fata oricaror provocari ale organziatiei dvs. Ca si programe in care suntem specializati, putem enumera fara a ne limita la urmatoarele:


Echipa noastra are o experienta intensiva in zona de accesare si implementare proiecte din domeniul agricol prin programul PNDR – Programul National pentru Dezvoltarea Rurala (achizitii de utilaje si echipamente agricole, modernizare exploatatii agricole, procesare si comercializare produse agricole, agro-turism, agricultura ecologica, instalarea tinerilor fermieri, transfer de know-how, etc), POSDRU – POCU (Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – Programul Operational Capital Uman) pentru unele dintre cele mai importante organizatii din Romania prin proiecte dedicate integrarii pe piata foartei de munca a persoanelor vulnerabile, calificare profesionala, antreprenoriat sau economie sociala, precum si in proiecte de tip POR (Programul Operational Regional), POC (Programul Operational Competitivitate) sau POIM (Programul Operational Infastructura Mare)

Ca si servicii de Consultanta in Fonduri Europene, oferim urmatoarele:

1. Consultanta in Elaborarea si Dezvoltarea de proiecte pentru accesarea de fonduri europene.

2. Consultanta in Managementul, Monitorizarea si Implementarea proiectelor europene.

3. Consultanta in atragerea de Grup Tinta si indeplinirea indicatorilor proiectelor europene.


Echipa noastra urmareste o relatie de parteneriat cu clientii nostri, considerand realizarea si mentinerea unei stranse legaturi cu beneficiarii proiectelor noastre un aspect prioritar. Totodata succesul nostru se datoreaza unei comunicari eficiente si promptitudinii cu care facem fata oricaror provocari profesionale.

Procesul pe care il urmam in relatia cu clientii nostri se poate rezuma la urmatoarele elemente:

Discutie preliminara dintre client si Consultantii pe Fonduri Europene ai Idea Perpetua pe seama a ceea ce doreste clientul, a modului in care proiectul se coreleza cu viziunea, misiunea, obiectivele organizatiei si programele europene disponibile.

Analiza strategica si de afaceri din partea Consultantilor in Afaceri ai Idea Perpetua pentru a se asigura validitatea si sustenabilitatea proiectului precum si fezabilitatea planului de afaceri si managementul riscurilor.

Propunerea draftului de proiect catre client tinand seama de reglementarile tehnice si standardele Uniunii Europene si ajustarea acestuia in forma finala pe baza discutiilor cu clientul pentru a asigura congruenta cu nevoile sale.

Asigurarea privind indeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate si transmiterea proiectului final catre organismele competente. Se va mentine o comunicare stransa cu clientul pentru a-l mentine informat cu privire la statusul evaluarii.

Asistarea clientului in implementarea proiectului prin oferirea de Consultanta si Management de Proiect pentru a asigura succesul si sustenabilitatea proiectului precum si scutirea beneficiarului de complexitatea si birocratia proceselor si procedurilor tehnice in relatia cu organismele locale si europene.

Prin proiectele europene in care suntem implicati, urmarim urmatoarele elemente:


VALOARE ADAUGATA

Ne implicam in proiecte care aduc o valoare adugata clara comunitatii, mediului de afaceri si organizatiei beneficiar. Ne diferentiem de competitie prin faptul ca nu urmarim doar atragere si absorbtie de fonduri europene ci si realizarea de valoarea reala.

EFICIENTA

Echipa noastra a rulat de-a lungul timpului numeroase cicluri de procese pe care le-am perfectionat, astfel incat oferim eficienta maxima in cadrul proiectelor pe care le gestionam.

SUSTENABILITATE

Echipa noastra de Consultanti in Fonduri Europene lucreaza in stansa legatura cu echipa de Consultanti in Afaceri a Idea Perpetua pentru a asigura dezvoltarea sustenabila a proiectelor beneficiarilor nostri si continuitatea post-implementare.

Idea Perpetua nu percepe nici un fel de onorariu sau avans pentru serviciile de Consultanta in Dezvoltarea si Implementarea proiectului dvs. Preferam ca si compensatie pentru serviciile noastre, externalizarea liniei de Monitorizare-Raportare si a liniei de Informare-Publicitate catre Idea Perpetua, dupa acceptarea proiectului, in acest fel ramanand langa dvs. pentru a ne asigura de succesul implementarii proiectului. Astfel, ne implicam in monitorizarea indeplinirii indicatorilor proiectului si preluarea activitatilor tehnico-birocratice privind raportarea către Autoritatea de Management si depunerea Cererilor de Rambursare, dar si aspectele legate de promovarea proiectului, realizarea website si aplicatii software, atragerea de grup tinta etc.

De ce facem acest lucru? Pentru ca avem standarde foarte ridicate de calitate, o rata de acceptare excelenta, suntem increzatori in echipa noastra si dorim sa realizam nu doar absorbtie de fonduri europene ci sa cream valoare adaugata pentru clientii nostri si mediul economic romanesc.


Cateva date statistice privind echipa Idea Perpetua, in ceea ce priveste divizia de Consultanta in Fonduri Europene:

 

90%

Rata de Succes

90% este rata de succes a proiectelor scrise de echipa Idea Perpetua.
100%

Gradul de satisfactie

100% din clientii nostri se declara extrem de multumiti de colaborarea cu Idea Perpetua.
100%

Cereri de Rambursare

100% este valoarea rambursata odata cu fiecare Cerere de Rambursare a proiectelor implementate de echipa Idea Perpetua.

 

90%Loializare Clienti

90% din clientii nostri apeleaza la servicii complementare ale Idea Perpetua

80%Recomandari

80% din clientii noi vin din recomandari ale clientilor curenti

100%Asteptari satisfacute

100% din clientii Idea Perpetua primesc servicii peste asteptari

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 Proiecte

30 este numarul de proiecte scrise de catre Consultantii Idea Perpetua si acceptate de catre Autoritatile de Management.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

50 Milioane euro

50 de milioane de Euro este suma atrasa de catre Consultantii Idea Perpetua de-a lungul proiectelor elaborate in ultimii ani.

 

Idea Perpetua va sta la dispozitie fara costuri suplimentare pentru discutii preliminare pe seama proiectelor dvs de accesare de fonduri europene.

Contact