Branding | Idea Perpetua

Branding

 

Va doriti cresterea notorietatii brandului organizatiei dvs? Sunteti la inceput de drum cu compania dvs sau doriti sa lansati un produs sau serviciu care necesita o strategie de branding adecvata coroborata cu tactici eficiente de branding?

Echipa Idea Perpetua va ofera solutii complete in ceea ce priveste strategia de branding, identitatea brandului precum si modalitati de obtinere a notorietatii de brand dorite pentru organizatia, produsele sau serviciile dvs.

Brandul reprezinta mai mult decat un nume sau un logo prin care o organizatie se diferentiaza atat ca entitate cat si in ceea ce priveste produsele sau serviciile sale, brandul reprezinta esenta unei organizatii, reprezentarea organizatiei ca personalitate, incapsularea viziunii, misiunii, valorilor acesteia, un argument al alegerii si un avantaj competitiv.

Pentru ca o organizatie sa beneficieze de succes, aceasta trebuie sa dezvolte un brand care confera credibilitate, realizeaza o legatura emotionala cu oamenii, motiveaza achizitia de produse sau servicii, ofera consistenta si contribuie la loializarea clientilor.

Brandul nu consta numai in fluxuri de informatie dinspre organizatie spre clienti, brandul reprezinta insumarea asteptarilor, experientelor, amintirilor, recomandarilor, povestirilor si relatiilor anterioare care motiveaza clientii sa aleaga o anumita organizatie in detrimentul concurentei.

Pe langa elementele vizuale, brandul inseamna livrarea constanta de experiente pozitive clientilor, un brand sanatos se cladeste pe reputatie, livrarea de produse sau servicii peste asteptarile clientilor si furnizarea de valoare adaugata.

In momentul in care imaginea de brand devine congruenta cu experienta de brand, atunci organizatia este cu adevarat valoroasa atat din punct de vedere al activelor financiare cat si al relatiei pe care o stabilieste cu clientii si ceilalti stakeholderi. Dezvoltat atent, brandul devine un activ intangibil, crescand exponential valoarea unei organizatii.

Componentele Brandului sunt urmatoarele:

1. Identitatea Brandului(nume, logo, slogan, marca, elemente vizuale)

2. Imaginea Brandului(imaginea transmisa de organizatie catre publicul tinta)

3. Experienta Brandului(Totalitatea interactiunilor, relatiilor, recomandarilor, amintirilor atribuite brandului de catre client)

4. Cultura Brandului(Valorile, viziunea si misiunea organizatiei concentrata in cadrul brandului)

5. Personalitatea Brandului(Setul de caracteristici si trasaturi umane atribuite brandului)

6. Esenta Brandului(Spiritul brandului – Elementul central care creeaza atasament din partea clientilor fata de brand si articuleaza emotia si loialitatea acestora)


Pe langa strategii si tactici de crestere a notorietatii brandului dvs, echipa noastra este capabila sa furnizeze urmatoarele elemente ale Identitatii de Brand:

LOGO DESIGN

Logo-ul este elementul central al Identitatii Brandului, care transmite vizual stakeholderilor esenta brandului unei organizatii. Un logo trebuie sa fie unic si memorabil, simplu dar semnificativ, transmitand chintesenta brandului.

Echipa Idea Perpetua realizeaza logo-uri unice si memorabile, capabile de a transmite profesionalism si a crea atasament fata de Brand. Pe baza nevoilor dvs, vor fi realizate 3 versiuni distincte si unice special create pentru dvs iar pe baza feedback-ului se va obtine varianta finala care va fi transmisa in formatele necesare mediului online si printarii (pentru fundal deschis si inchis, cu fundal transparent, vectorial pentru printare la orice rezolutie, etc)


Design Materiale de Promovare

In functie de profilul organizatiei dvs si necesitatile dvs, echipa Idea Perpetua poate realiza design-ul diferitelor materiale si intrumente de promovare in mediul online si offline.

Echipa Idea Perpetua realizeaza la cele mai inalte standarde de profesionalism si calitate coroborate cu creativitate, eficienta si eficacitate, designul urmatoarelor materiale de promovare pentru organizatia dvs:

Design Carti de vizita | Design Brosuri/Mape de Prezentare | Template Prezentari | Rapoarte | Infografice | Semnaturi Email | Design Newsletter | Design Bannere | Design Postere | Design Flyere |


Cateva date statistice despre Brand si Branding:


75%

Atasament Emotional

75% din deciziile de cumparare sunt bazate pe emotii, comportament irational si subconstient.
70%

Clienti Satisfacuti

Exista o probabilitate de 70% ca un client satisfacut sa fie Remarketat cu succes
96%

Clienti Nesatisfacuti

96% dintre clientii nesatisfacuti vor alege in viitor competitorii directi ai companiei73%Serviciu Clienti

73% dintre clienti se simt atasati de un brand ca urmare a unui serviciu clienti prietenos, prompt si eficient

62%Loialitate

62% dintre consumatorii online sunt loiali brandului de la care achizitioneaza bunuri sau servicii

77%Recenziile

77% dintre consumatori se consulta cu prieteni sau website-uri de specialitate inaintea unei decizii de cumparare importante


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

80 %

80% dintre utilizatorii de internet au facut cercetari despre alte persoane pe motoarele de cautare sau social media.


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la modalitatile de dezvoltare a brandului organizatiei dvs incluzand solutii de elaborarea a strategiei de branding, arhitectura brandului, identitatea brandului(design logo, elaborare slogan, elemente vizuale) si solutii de brand management.

Contact