Blog

Access Masters: Momentul să-ți găsești școala postuniversitară ideală

MOMENTUL SĂ-ȚI GĂSEȘTI ȘCOALA POSTUNIVERSITARĂ IDEALĂ

Sunteți pregătiți să găsiți programul de Masterat care vă va facilita atingerea obiectivelor viitoare? Evenimentul Access Masters din 19 aprilie de la București vă aduce față în față cu școli de afaceri de renume și vă ajută să alegeți calea cea mai bună spre succes. Veți avea ocazia să vă întâlniți cu reprezentanții unor școli acreditate de top din Italia, Franța, SUA dar și din alte țări.

Iată câteva dintre punctele forte ale acestui eveniment:

  1. Vă familiarizați cu școlile

Folosiți această oportunitate pentru a intra în legătură cu școli de afaceri de renume, pentru a discuta despre obiectivele profesionale pe care le aveți și pentru a afla cum vă pot ajuta să le atingeți. Pregătiți-vă toate întrebările pentru consilierii universitari și întâlniți-vă cu absolvenți pentru a afla ce înseamnă să termini un curs de masterat.

  1. Descoperiți programele

Descoperiți unele dintre cele mai bune programe din domeniul Afacerilor, Managementului, Marketingului și multe altele. Aflați mai multe informații despre principalele diferențe dintre programele cu prezență fizică, cele online și cele hibride și alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine. La acest eveniment puteți primi informații despre care este cel mai bun curs și cea mai potrivită alegere de carieră profesională pentru dumneavoastră.

  1. Obțineți sfaturi de la experți

Experții și consilierii prezenți la eveniment vă oferă răspunsuri la întrebările privind admiterea, vizele, finanțarea și oportunitățile de carieră. De asemenea, puteți primi sfaturi pentru testele TOEFL, IELTS, GRE sau GMAT și sfaturi ca să vă îmbunătățiți punctajele.

Toate acestea și multe altele vă așteaptă la evenimentul Access Masters care va avea loc 19 aprilie la Hotel Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.