Blog

access master november 2022

Access Masters: Este momentul să găsești masterul potrivit

ESTE MOMENTUL SĂ GĂSEȘTI MASTERUL POTRIVIT PE 23 Noiembrie

Ești pregătit pentru a găsi masterul potrivit care te va ajuta să-ți îndeplinești toate obiectivele pentru viitor? Evenimentul Access Masters de pe data de 23 Noiembrie 2022, care va avea loc în București, te va în lumea celor mai reputabile școli de business de la nivel internațional și te va ajuta să-ți alegi calea potrivită spre succes.

Având peste 13 ani de experiență în ghidarea studenților prospectanți pentru a identifica programul cel mai potrivit pentru nevoile lor, Access Master îți va permite să discuți cu școlile potrivite și te va aduce cu un pas mai aproape de obiectivul tău. Pe 23 Noiembrie 2022 vei avea oportunitatea de a întâlni reprezentanți ai celor mai bine cotate școli acreditate din Franța, Italia, SUA, precum și multe altele.

Profitați în totalitate de eveniment și utilizați toate beneficiile disponibile: de la întâlniri personale la prezentări, Access Master are foarte multe de oferit participanților.

Iată la ce te poți aștepta de la eveniment: 

  1. Întâlnirea școlilor

Utilizează această oportunitate pentru a te întâlni cu școli de business reputabile, pentru a discuta obiectivele tale profesionale și pentru a descopei cum te pot ajuta școlile să le atingi. Pregătește-ți întrebările pe care vrei să le adresezi reprezentanților universităților participante și întâlnește-te cu alumni pentru a afla cum este de fapt experiența de masterand.

  1. Descoperă programele disponibile

Identifică cele mai bune programe în domeniile de business, management, marketing, precum și altele. Învață care sunt diferențele dintre programele de tip on-cmapus, online și hybrid, și decide care ți se potrivește. Evenimentul poate de asemenea să te ajute să decizi care sunt cele mai bune alegeri pentru studii și carieră.

  1. Obține sfaturi de la experți

Experții și consultanții din cadrul evenimentului te vor ajuta să afli răspunsurile la întrebări legate de procesul de admitere, viză, finanțare și oportunități de carieră. De asemenea, poți primi sfaturi privind testele TOEFL, IELTS, GRE sau GMAT pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.

Toate acestea și multe altele te așteaptă la evenimentul Access Masters, derulat la Sheraton Bucharest Hotel pe 23 Noiembrie 2022.