Academia Idea Perpetua | Idea Perpetua

Academia Idea Perpetua

 

Academia Idea Perpetua este un proiect vizionar al companiei Idea Perpetua care isi propune cresterea standardelor de performanta si calitate ale sistemului educational, de formare personala si formare profesionala din Romania printr-o abordare unica, creativa, eficace si cu valoare adaugata. Academia Idea Perpetua furnizeaza training-uri, workshop-uri si cursuri ce contribuie intensiv la dezvoltarea compententelor cursantilor nostri si confera o schimbare reala de durata.

Academia Idea Perpetua este o echipa profesionista de Traineri si Profesionisti experimentati, cu o expertiza actualizata la cele mai performante tehnici de formare si dezvoltare personala si profesionala, capabili sa realizeze eficient transferul de know-how printr-o structura echilibrata a cursurilor, bazata pe aplicatii practice, elemente teoretice, studii de caz, simulari etc.

Ne propunem sa aducem valoare adaugata mediului profesional, mediului de afaceri si comunitatii romanesti prin oferirea unui servicu orientat spre motivarea, perfectionarea si dezvoltarea oamenilor din punct de vedere personal si profesional.

Pentru ca ne intereseaza foarte mult calitatea serviciilor oferite, cursurile si workshop-urile noastre sunt adresate celor pasionati si motivati sa faca o schimbare durabila, sa transfere la randul lor cunostintele acumulate, sa depuna eforturi sustinute spre dezvoltarea mediului de afaceri si societatii romanesti, intr-o maniera etica si sustenabila..

Cursurile si workshopurile oferite de Academia Idea Perpetua se organizeaza cu regularitate, in parteneriat cu CSOLUB (Centrul de Strategii Organizationale si Leadership al Universitatii din Bucuresti), dupa cum urmeaza:

1. Personal Branding

2. Public Speaking

3. Antreprenoriat (Lean-Startup)

4. Managementul Proiectelor Europene

5. Scriere de Proiecte Europene 2014-2020

6. Achizitii Publice


Cateva date statistice despre Educatie:


71%

Reputatia Universitatilor

71% din studenti isi aleg Universitatea in functie de Reputatia acesteia.
10%

Invatamantul Superior in Romania

In Romania, 10% din populatia scolara urmeaza studii superioare.
67%

Educatia in Mediul Urban

67% din populatia activata in sistemul educational proivine din mediul urban.10%Relatie Educatie - Venituri

In tarile aflate in dezvoltare, fiecare an dedicat educatiei, conduce la cresteri de venituri de peste 10% in fiecare an.

9%e-Learning

9% este rata de crestere in 2015 a industriei e-learning.

78%Scolarizarea in Romania

78% a reprezentat procentul de scolarizare efectiva a populatiei de varsta scolara


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

53 %

53% din studenti fac cercetari despre Universitati pe motoarele de cautare


Echipa Idea Perpetua va sta la dispozitie pentru discutii preliminare fara costuri financiare referitoare la cursurile disponibile pe care le desfasuram in prezent, criterii de participare etc.

Contact